Mindent a Himalája sóról

Cikkek archívuma

A legtöbb nyugati országokban élő személynek csökkentenie kellene a sófogyasztását a diétájukban, hogy elkerüljék a felesleges nátrium felhalmozódását a szervezetben, így általában a sós víz fogyasztása reggel - vagy bármely más időpontban - nem javasolt. Ez némiképpen másképpen áll a Himalája só...
Ma már nemcsak az merül fel kérdésként, hogy mi van a pénztárcádban, hanem ugyanilyen fontos kérdés az is, hogy mi van a sótartódban. A testünk egészségét ugyanis nagymértékben befolyásolja az, hogy milyen sót használunk a mindennapokban. A legtöbben azonban még mindig a legolcsóbb asztali sót...
Őseink már korábban felfedezték, hogy néhány anyag igazán különleges gyógyhatásokkal bír. Így lehetett az, hogy a Himalája kristálysót már több évszázada eredméynesen használták a különféle egészségügyi célokra. A Himalája sót a Himalája hegyei alól bányászták és már igen hamar felfedezték, hogy ez...

A Himalája sóinhalátor

2014.11.24 15:06
A Himalája sónak fontos szerepe lehet abban, hogy egészségesek maradjunk, illetve, hogy a bőrünk is jobban nézzen ki. A Himalája sóinhalátor erősíti az immunrendszert és javítja a légutakat is. Ez egy természetes légúti támogatás. A Himalája sóinhalátorba a legfinombb és legtisztább Himalája só...
Nagyon sokféle sófajtával találkozhatunk most már a boltok polcain, de ezek alapvetőn négy különféle kategóriába sorolhatóak: asztali só, tengeri só, kóser só és Himalája kristálysó. Az első három fajta 97,5%-ban tartalmaz nátrium-kloridot, míg a Himalája kristálysóban sokkal több az ásványi...
A Himalája sólámpák egyre népszerűbbek nemcsak szépségük miatt, hanem aért is, mert már bebizonyosodott, hogy számos egészségügyi előnyük van ezeknek a daraboknak. Azonban kérdés az, hogy mindegyik Himalája sólámpa ugyanolyan minőségű? A válasz sajnos az, hogy nem. Mint minden más szabályozatlan...
A Himalája kristálysó egy természetes ionizáló, emellett pedig kiválóan illeszkedik a feng shui gyógymódba, mivel képes arra, hogy jó energiákat és jó levegőt hozzon az otthonunkba. Amikor a égő gyertya vagy a lámpa hője felmelegíti a Himalája sót, az negatív ionokat bocsájt ki a levegőbe, ennek...
A szürke tengeri só egy kulináris sófajta, amelyet az Atlanti-óceánból nyernek ki a tengervíz elpárolásával, Észak-Franciaországban a bretagne-i partvidékről. A Himalája rózsaszín sót azonban a fleszín alatt bányásszák a Himalája hegyeiből, leggyakrabban Pakistánból. De mi is a különbség e kétfajta...
A Himalája sót nagyon sokféleképpen lehet felhasználni, ezek közül mi most csak a legfontosabbakat vesszük elő újra. Edd meg! A Himalája rózsaszín só egy ízletes sófajta, amelyben 84 ásványi anyag és nyomelem található. Ellentétben a közönséges asztali sókkal és a magasab feldolgozott fajtákkal, a...
A só nemcsak, hogy jó nekünk, hanem alapvető és szükséges tápanyag az egészségünk fenntartásához. Azonban ez a helyzet sok más élelmiszerrel is, de a feldolgozási folyamatok, amelyeket ezek az alapvető élelmiszerek, illetve a só is keresztül megy, sajnos nemcsak a tápanyagok többségét pusztírtja...
Tételek: 11 - 20 ból 44
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>