Mindent a Himalája sóról

A Himalája sólámpa és a Feng Shui

2014.09.29 16:23

A Himalája kristálysó egy természetes ionizáló, emellett pedig kiválóan illeszkedik a feng shui gyógymódba, mivel képes arra, hogy jó energiákat és jó levegőt hozzon az otthonunkba. Amikor a égő gyertya vagy a lámpa hője felmelegíti a Himalája sót, az negatív ionokat bocsájt ki a levegőbe, ennek köszönhetően a levegő megtisztul és egy gyógyító, jó energia jön létre az otthonunkban. A Himalája kristálysó esetében a külső hűvös tapintású marad, így nem kell aggódni a forró felületek miatt sem, nincs lehetősége balesetnek.
A Himalája sólámpa meleg és nyugtató fénye erős gyógyító hatással bír, ezenfelül iválóan képes a fengh shuiban dekorációként is máködni, főleg a hideg téli hónapokban. A Himalája só tápláló ragyogása segíthet megnyugtatni minket, energiával telíteni és lecsendesíteni.
A Himalája sólámpák és mécsesek tehát megfelelnek a feng shui elvásárainak és minden szobába be lehet helyezni, de különösen jó hatással van a hálószobában, legyen szó akár felnőttekről, akár gyerekekről. Ahogy élvezzük a Himalája sólámpa meleg fényét, úgy a Himalája sólámpa egyre több negatív iont bocsájt a levegőbe és létrehoz egy friss és egészséges energiát a hálóban, amitől nyugodtabban fogunk aludni.
Ezenfelül azt is érdemes kihangsúlyozni, hogy a himalája sólámpák és mécsesek ára is igen kedvező, ráadásul könnyen elérhető számos üzletben, illetve on-line is, ezért könnyedén beszerezhetőek.