Mindent a Himalája sóról

Cikkek archívuma

A víz forralásához kiváló: Adjunk a forralni kívánt vízhez sót, így csökkentve a főzési időt. Főzzük a tojást is sós vízben, mert így könnyebb leszedni a héját. A tojás frisseségének teszteléséhez: Helyezzük a tojást egy pohár sós vízbe. Ha lesüllyed, akkor friss a tojás, ha lebegni kezd, akkor ne...
A reggeli sós víz fogyasztása támogatja az egészséges emésztést, csökkenti a fertőzések kialakulását, javítja az immunitást és még a vércukorszintet is szabályozza, állítják a tudományos tanulmányok és a klinikai vizsgálatok. Az American Heart Association szerint azonban érdemes lenne a nátrium...
A Himalája só 84 olyan értékes ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, ami jót tesz az egészségnek. Ezen anyagok között vannak makrominerálok és nyomelemek is. Az ásványi anyagok a természetben előforduló anyagok, melyek szerkezete kristályos. A kristályok akkor alakulnak ki, ha az atomok egyedi...

Első bejegyzés

2014.07.16 15:17
Ma elindítottuk az új blogunkat. Kérjük kövesse figyelemmel, igyekszünk mindig friss információkat közölni. Az üzenetek nyomon követése RSS csatornán keresztül is lehetséges.
Tételek: 41 - 44 ból 44
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5