Mindent a Himalája sóról

Mit kell tudni a Himalája sóinhalátorokról?

2014.07.16 15:26

A Himalája sónak számos egészségügyi előnye van, különösen, ha az ételeinket is ezzel készítjük. A Himalája sóinhalátor könnyen kezelhető és ennek használata is igen sok előnnyel jár.

Mi az a sóterápia? Kik használták?
Az emberiség már több ezer éve használják ki a só terápiás hatásait. Bárki, aki csak egy napot is töltött az óceán partján, az tudja, hogy a sós levegőben van valami különleges. Hippokratész, a modern orvoslás atyja is sós gőzt használt, hogy megtisztítsa a levegőt és a tüdőt. Európában az ókori görögök gyakran használták a sóterápiát a légzőszervi betegségek kezelésére. Kelet-Európában és a közel-Keleten a sószobák igen népszerűek voltak a nagyurak és a gyógyulni vágyók körében. (Ma már a metropoliszokban is egyre gyakrabban bukkannak fel a sószobák, mivel a levegőszennyezés káros hatásait csak ezzel lehet ellensúlyozni.)
Az ősi Ajurvéda és a Jóga is támaszkodott a sóterápiákra, hogy megtisztítsák az orrjáratokat és a torkot. Ma a sóterápiákra minden esetben Himalája sót használnak.
A tudósok is felfigyeltek arra, hogy a sóbányák munkásai körében nem alakul ki semmilyen tüdőbetegség.
A modern sóterápia és a Himalája sóinhalátorok egyesítik a régi és a modern technikát. Az inhalátor biztosítja, hogy a légzés során a sórészecskék eljussanak a tüdőbe, így segíthet az arcüreg problémák, az asztma, a megfázás, az allergia, a szénanátha és az orrdugulás leküzdésében. A szteroidos inhalátorokkal szemben, a sóterápiának nincs semmilyen negatív hatása.


9. Egészségügyi előnyei Salt inhalátorok
1. . Segít a Sinus betegségek

Salt inhalációs terápia óta használják , hogy növeljék az általános légúti erejét és tüdő kapacitását . Tanulmányok az 1800-as úgy találta, hogy a légzés tiszta , ionizált (sós) levegő só bányákban segíthet csökkenteni légzési problémák és az általános irritációt okozhat a dohányzás és a légszennyezés .

2. . Támogatja a károsító szervezet tisztító

Himalájai só óta használják, mint a tisztítószer károsító szervezetekkel szemben. Valójában ez egy általánosan használt holisztikus egészségügyi gyakorlat , hogy segítse egyének légzési nehézségekkel , és azt is jobban működnek, mint néhány, a leggyakrabban felírt lehetőségeket ezeket a feltételeket .


3. . Segíthet csökkenteni duzzanat és bőrpír

Crystal só csökkenti a bőrpír és duzzanat , segíti a szervezet ellenálló képességét a ki válaszokat romlását a szervezetben idővel.

4. . méregteleníti Air

Mi lélegezni egy megdöbbentő mennyiségű kémiai szennyező anyagok , valamint a füst, por , szmog és a kedvtelésből tartott szőr . A tüdeje állandó stressz a levegőszennyezés . Hasonlóképpen , sok dohányos találtak kényelmesebb a himalájai só inhaláló , mert segít csökkenteni a megvonási tünetek csökkentésében kilépek .

5 . Lehet, hogy segít csökkenteni a vérnyomást

Magas az ásványi kálium , a Himalája tengeri só inhaláló is támogatás stabilizáló vérnyomás.

6 . Mélyíti Breath Kapacitás és elősegíti a mentális nyugalom

Tekintettel arra, hogy képes növelni a test természetes képességét, hogy lélegezzen mélyeket , só inhaláló nyújthat a különböző pszichológiai előnyök . Az a képesség, hogy lélegezni könnyen elősegíti a szervezet saját természetes relaxációs válasz .

7 . AIDS támogatása Sound Sleep

Egy Himalájai só inhaláló úgy vélik, hogy segítsen az embereknek lélegezni a jobb éjjel. Az is csökkenti vagy megszünteti éjszakai köhögés, horkolás , és lélegzet kapcsolódó alvási körülmények között.

8. . Segíthetnek csökkenteni nyálka létrejöjjön

A só egy természetes tisztító köptető , és támogatást csökkenti a felesleges nyálkát és általános orr és a torok fülledtség .

9 . Hidratálja száraz nyálkahártyák

A kristálysó inhalátor nagy vesz egy repülőgépen , mint a só hidratálja a légutakat amíg úton vagyunk .

Szeretem az előnyeit só inhalátor . A családom használja őket rendszeresen, és mindig a nagyszerű eredményt . Én nagyon ajánlom minden család vásárlási és használja ezeket . Ezek nagy használni az influenza szezonban is!