Mindent a Himalája sóról

Miért olyan jó a Himalája só?

2014.07.16 15:27

A Himalája kősó nagyon sok jó dolgot kínál. Fel lehet használni mint az asztali sóegy egészséges helyettesítője, de kiválóan alkalmas a levegő ionizálására is. A Himalája kősó igen hasznos és emellett fontos kiegészítője az egészséges életmódnak.

Az emberi test és a só
A só éppen olyan létfontosságú a test számára, mint a víz. A testnek szüksége van sóra a következő területek megfelelő működéséhez: vízfelvétel, sejt kommunikáció és anyagcsere. A minőségi sófogyasztás fontos az egészségi állapot és az energiaszint fokozásában.

A Himalája só és annak előnyei
A Himalája só tisztáságát annak köszönheti, hogy ez az ősi tavak elpárolgása során keletkezett és jelenleg is a fleszín alatt található. Kézzel bányásszák, így megőrzi azokat a nyomelemeket, amik egyébként az emberi szervezetben is megtalálhatóak. Ha a hagyományos sót helyettesítjük vele, akkor a szervezetünket újra feltölthetjük az esszenciális anyagokkal. Természetesen pótolja az elektrolitokat és így kiegyensúlyozza a szervezet pH-értékét. Emellett a himalája só javítja a szervezet rendszereinek működését és a kötőszövet egészségi állapotát.

Ionizáció / légtisztítás
A Himalája sót fel lehet hazsnálni arra is, hogy javítsa a beltéri levegő minőségét. A himalája kősót éppen ezért lámpákként is forgalmazzák. A Himalája sólámpák segítségével frissíthetjük a levegőt és csökkenthetjük az elektronikus eszközök káros sugárzását.