Mindent a Himalája sóról

A Himalája só és a Feng Shui

2014.07.16 15:20

A Himalája kristálysó híres természetes ionizáló tulajdonságáról és köztudott róla az is, hogy kiváló feng shui gyógymód lehet, mivel jó energiákat biztosít otthonunkban. Amikor a Himalája sót megvilágítjuk, akkor sok negatív ion bocsájt a levegőbe. Ezek az ionok megtisztítják a levegőt és létrehoznak egy gyógyító, jó energiát. A Himalája kristálysó felülete hűvös marad, ezért nem kell attól sem aggódni, hogy megégetnénk vele magunkat.

A lámpa meleg és nyugtató fénye gyógyító hatással bír és kiváló feng shui dekoráció lehet a hideg téli hónapokban is. A tápláló fény segíthet megnyugtatni az érzelmeket és javítja a hangulatot.

A Himalája sólámpák és mécsesek minden szobában kiválóak, de különösen a hálószobában fejtik ki előnyös hatásaikat. A meleg fény nyugtat és ellazít, a negatív ionok pedig friss levegőt biztosítanak az alvás számára.

A Himalája sólámpák előnyei
A levegőben kiegyensúlyozzák a pozitív és negatív ionok arányát, így megtisztítva a levegőt.
A Himalája só a feng shuiban hozzájárul a felemelő érzés biztosításához. Csökkenti az arcüreggyulladást, az allergiát, a füst, penész mennyiségét, csökkenti a fáradtságot.
Szép, meleg fényt adnak, ami nyugtat és fokozza a szellemi frissességet.
A feng shuiban segíti az energiák áramlását és fokozza a Chit. Egyensúlyba hozza az öt elemet.
Bizonyos területre helyezve, fokozza annak működését. Sízv alakban a Szerelm területét, piramis alakban a Hírnév területét erősíti.