Mindent a Himalája sóról

A Himalája só energetizáló hatása

2014.07.16 15:30

Mi teszi a Himalája-hegységben bányászott sót olyan különlegessé? És mitől fejt ki a szervezetünkre különféle pozitív hatásokat? A megoldás három szóban összegezhető: energia, életerő, tudatosság. Ezeket a kifejezéseket hazsnálhatjuk, ha le szeretnénk írni a Himalája sóban rejlő potenciált, ami csak arra vár, hogy felszabadítsuk.
Ha megvizsgáljuk a világegyetemet körülöttünk, akkor látni fogjuk, hogy minden ugyanabból a dologból épül fel. Ezt a dolgot persze különböző nevekkel illetjük egyéni felfogásunk, tudásunk vagy vallási nézeteink alapjén. A fizikai tudósok és a realisták a “dolgot” energiának nevezik vagy frekvenciának, míg a biofizikusok inkább az életerő vagy az információ szavakat használják. A vallásos személyek Istennek, a kvantum fizikusok pedig tudatnak nevezik azt a dolgot, ami az univerzum lényeit és tárgyait alkotja.
Egy svájci tudós, Carlo Rubbia Nobel-díjat kapott ezért a felfedezéséért: ő volt az első, aki bebizonyította, hogy a Földön élő lények és szerves anyagok energiából épülnek fel. Természetesen az energia nem egy fizikális dolog, de mégis érzékeljük, például ha felkapcsoljuk a fényeket vagy ha megnyomjuk az autó gázpedálját.
A Himalája só ebből a szempontból egy igen különleges anyag, mivel igen nagy koncentrációban található benne olyan energia, ami képes a szervezet egyedi sejtjeit rezgésbe hozni, ezáltal energetizálja, vitalizálja az egész szervezetünket. Vagyis a Himalája só végülis olyan a testünk számára, mint egy energiabomba.